× Podeľte sa s ostatnými rybármi so svojimi skúsenosťami zo zahraničných revírov!

Výprava na prvú jarnú rybačku za dravcami.

pred 10 rokmi 2 mesiacmi #24 od mirosiluro
Ahojte kolegovia akční rybári.Každý z nás má teraz v zime dlhý pôst,nemožnosť ísť si zaprívlačovať.Každoročne túžim ísť buď na Pád,alebo ešte lepšie na Ebro na jar na ryby.A vždy mám rovnaký problém:dať dokopy partiu slušných rybárov,dvoch-troch.Vyznávam vábničku,a v posledných rokoch,odkedy mám špeciálnu prívlačovú loď sa stále viac venujem prívlači a trollingu.Okrem toho muškárim.Na Ebro som pred 9rokmi jazdil na vábničku,odvtedy som tam nebol.Moji známi majú dnes málo času.Chcem ísť s fanatikmi,čo rybu hľadajú a nevysedávajú.Nehľadám opilcov,ani abstinentov,či panovačných generálov.Keď som na rybách uprednostňujem kompromis,aby mal každý miesto na svoj názor.
Myslím na termín koniec marca a začiatok apríla.Najlepšie by boli takí,čo tam už boli.
Tak dajme reč,nech nám vrčia brzdy navijakov.
mirosiluro

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

pred 10 rokmi 2 mesiacmi #31 od mirovic
No, mne to tohto roku asi nevyjde. Ale potvrdzujem fakt, že jarná rybačka na Ebre zaženie absťák za rybačkou vo veľkom štýle! :)

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

pred 10 rokmi 2 mesiacmi #40 od magi
Ahoj Miroslav!! Tak tato tema sa mi paci. Zijem v Barcelone,som momentalne bez prace, takze na ryby mam teraz dost casu :) !! Na Ebro chodim (Mequinenza,Caspe,Tortosa) ale casto sam. Bez dobrej rybacky si neviem zivot predstavit a kamosov rybarov tu vela nemam. Na morsky rybolov by sa nasli ale akosi ma to nepritiahlo. Mam katamaran a venujem sa privlaci. Ked chces tak mozme dat rybacku!! Lovu zdar!!!!!!!!
Mam spanielsku klavesnicu takze chybaju dlzne a makcene. Ospravedlnujem sa! :unsure:

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

pred 10 rokmi 2 mesiacmi #41 od mirosiluro
Ahoj,Magi.

...Pre mňa veľmi moc zaujímavé,že si v espaňa...Ja som tam bol v 2000, pol roka,a kedže som ostal bez práce,odišiel som.Ale stále ma to tam ťahá.Španielsky viem iba pár výrazov,no dal som si záväzok naučiť sa trocha viacej do konca augusta:idem tam s mojou zlatou žienkou na mesiac na ebro,mám to k mojej 50-tke.

K rybačke:rád sa stretnem, ale na ryby asi až v septembri môžeme ísť spolu,ked pôjdem na mesiac s mojou polovičkou.Momentálne sa pokúšam dať dokopy troch prívlačiarov na apríl.Mám prerátané,že by to každého vyšlo(týždeň rybačky)asi tak 650e,keby sme šli štyria.Ale slovač má lakomé ženy a tým pádom mám problém,momentálne sám nemám cca 1600e na cestu a palivá.

Dal by som reč aj na súkromnom fóre ohľadom espaňa:mrko@post.sk

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

pred 10 rokmi 2 mesiacmi #42 od magi
Ahoj! Hej som tu uz 10rokov. Je tu fasa naozaj. Tiez dobra zienka, pekne reviri, klima, co si viac mozem priat! Tak to si pekny darcek dostal na tu 50-ku!! Parada, mesiac rybacky v zahranici! By si mali zeny priklad brat! :) Ta vyprava v aprili chapem! Zhanas partiu na rozdelenie nakladov. Dufam ze sa tu niekto interesovany objavi a pojde s tebou!! Mozme dat tu rec sukromne ohladom España v septembri!! Rad ti pomozem ak bude treba a o chytani "siluros" sa rad priucim! Viac sa zaoberam lahsou privlacou (black bass, zubac, ostriez ) a aj na kapre si vyjdem. Napisem ti spravu na mail coskoro!!

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

pred 10 rokmi 2 mesiacmi #43 od mirosiluro
Holla,amigo!
..Máš fajn odpovede,ale stále mám pocit,že je to tu o zajkovaní-bojkovaní,ked niekto sa xce s niekým normálne baviť a nie na externóm fóre,tak ako ten sympoš miro..už neviem ako si dal ten koniec,ale je to strachopud obyčajný,namiesto aby sme si osobne pokecali....netuším či sa bojí,hmm?a ty?a všetci strachopudi tunáka?..kľudne toto vymaž,som zvedavý.a odpoved a diskusia?anonymná úplne?tak to sú potom iba klebety a nie diskusia.

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

Rybárske podujatia

No Calendar Events Found or Calendar not set to Public.
Nemáš vytvorený účet? Zaregistruj sa!

Prihlásiť sa